FEMME.SE

FEMME.se har en halv miljon besök varje vecka och vänder sig främst mot kvinnor mellan 25-45 år. Våra bloggare erbjuder läsarna underhållning i en vardaglig miljö med en sober ton. Vår ambition är att skapa en mötesplats för kvinnor där man får tips i sin vardag i allt från matlagning, intressanta produkter till aktuella diskussionsämnen. Vi erbjuder även våra läsare roliga tävlingar med fantastiska priser. Genom FEMME.se vill vi skapa en virtuell familj där du är välkommen oavsett om du är mamma, gift, singel, skild, lång eller kort.

BLOGG

FEMME.se erbjuder dig som läsare en stor variation på våra bloggare. Här hittar du allt från livsstilsbloggar till tips på recept och resmål.

 

Hannah Graaf är vår största bloggare. Ni följer Hannah i hennes vardag som mamma men även i hennes arbete som egenföretagare. Hannah driver en av Sveriges största bloggar samt klädmärket FEMME Collection.

SAMARBETEN OCH ANNONSERING

FEMME.se är idag en av Sveriges största sajter som vänder sig mot kvinnor i åldern 25 – 45 år. Det som gör oss unika är att vi är snabbfotade och flexibla mot våra kunder. Vi erbjuder er allt från annonsering via banners till att profilera era produkter genom tävlingar, produktpresentationer, medverka i vårt nyhetsbrev som når våra cirka 15.000 medlemmar samt skräddarsyr event. Litet event på 20 personer eller stort med 300 kvinnor på plats? Vi löser efter era önskemål.

 

Vi har genom åren haft flera lyckade samarbeten med företag som Make Up Store, Chevrolet, Yves Rocher, Stena Line, Netflix, Comviq samt många, många fler. Är du intresserad att diskutera ett eventuellt samarbete är du välkommen att kontakta oss på peter.karyd@wioliv.se.

EVENT

Utöver sidan FEMME.se genomför vi skräddarsydda event. Som företag kan ni lämna över allt i våra händer. Efter er brief sköter vi allt från inbjudan till färdigt event. Ni förklarar vad ni vill uppnå och vi löser det.

 

Utöver möjligheten till event kan man som företag även vara med på våra egna tillställningar. Varje år arrangerar FEMME Tjejkvällar runt om i Sverige där vi bjuder in 100-300 kvinnor vid varje tillfälle. Vi vet att många av våra läsare lever ett hektiskt liv så därför har vi valt ett koncept som riktar sig enbart mot tjejer. Våra Tjejkvällar är utformade för att våra besökare i lugn och ro ska kunna mingla, shoppa och njuta av kvällens underhållning.

 

Under dessa kvällar erbjuder vi företag att medverka som partner. Vi erbjuder allt från möjlighet att ligga med i vår goodiebag, vara sponsor till kvällens priser eller presentera sina produkter på plats. För mer information, vänligen kontakta info@wioliv.se.